keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Pitkästä aikaa..

On taas aikaa kulunut. Aika vähän oon saanut aikaiseksi, kun on aika mennyt suursiivousta tehdessä =D Se on tämä joulun aika.

Lahjat on valmiina melkein. vielä vetoketju puuttuu miehen kummitytölle menevästä velourtakista.

Tässä kuvia mitä olen tälle 7v tytölle tehnyt pakettiin:


Lapaset. 7veljestä lanka.
~~


Omenan vihreät velourhousut. Lime resorit vyötäröllä ja lahkeensuissa. toivottavasti eivät ole liian isot. Kasvun varaa voi vähän ollakin, kun resorit lahkeensuissa menee aiemminkin hyvin. Näin olen esikoiselle housuja tehnyt, jotta menee mahd pitkään.
~~


Velour takki, josta puuttuu vielä vetoketju. Mariinin punainen velour, mustat resorit hihansuissa ja helmassa.Yksityiskohtana tytön nimen alkukirjain merkki =)
Kaavat muokkasin housuihin ja takkiin itse.

että tallaisia.

Itselleni on yhä tekeillä sellaiset hihat. =D Siis niinkuin tosi lyhyt paita =) Toinen hiha puuttuu vielä..jospa sitä joulun aikaan ehtisi,kun on siivoukset siivottu ja joulu valmisteltu

2 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia! Ihanko tavallisella ompelukoneella ompelet vaiko saumurilla?

    Äiti lupaili saumurinsa "pitkäaikaislainaan" sitten kun saan oman kodinhoitohuoneen uuteen kotiimme. Jospa olis sitten joskus varaa ostaa eka ikioma ompelukonekin...NIin ja sitten pitäiti vielä opetella ompelemaan ;). Näiden omien haaveiden toteutumista odotellessa on kiva katsella muiden kauniita tuotoksia :).

    VastaaPoista
  2. Sekä että. Ton velourin ompelin vain saumirilla. Riippuu kankaasta, että käytänkö vain ompelukonetta (fleece esim.) tai sit molempia (trikoo) tai vain saumuria.

    VastaaPoista