tiistai 23. helmikuuta 2010


Isompi herra on innostunut hiihtämisestä.Viime talvena sai sukset mutta ei tykännyt kun kaatui ensi metreillä, joten ne jäi. tänä vuonna onkin luistanut hyvin.Vähän vain näytin miten niillä mennään ja poikahan viuhtoo kuin olisi tehnyt tuota aina =D Ja vieläpä ihan epatasaisella maalla, eikä ladulla. <3
Harmiksi pakkaset ovat pitäneet meitä aika paljon nyt sisällä, niin hiihtokin jäänyt vähemmälle. Ja jos ei ole pakkasta olut niin on kauhea vinkka =/ Eikä sekään ole kovin ihanteellinen ulkoilusää ollut. Toivotaan siis hyviä kelejä.


Kun on sisällä jouduttu olemaan paljonkin, niin mitäs sen mukavampaa kuin piirtää, maalta, pelata pelejä ja askarrellakin 8äidin tosin pitäisi täyttää askarteluvarastot ja saada vinkkejä mitä askarrella).Kun äiti poikien kanssa leikkii ja koittaa sisälle keksiä viihdykettä niin tahtoo puhtaiden pyykkien vuori kasaantua (yksi inhottavimmista kotitöistä =D ). Joten yhdessä sitten sitä vuorta selvitetään. Pienin siellä kasan keskellä hänen mielestä mukavaa., Äiti koittaa lajitella jotenkin niin toinen niitä kuljettelee ja levittelee tai vie takaisin pyykkikoriin/koneeseen =DTämä hihatin/hihat tuli valmiiksi jo tammikuussa, mutta vasta nyt saan aikaiseksi näistä kuvaa laittaa. Tonen hihatin pitää vielä kuvata ja tänne laittaa.
Tässä kuvaa siis hihojen palmikosta.


Ja tällainen on itse kokonaisuus.
Lankana aika paksu Novita Sointu ja puikkoina mulla oli 3,5.
Kivan ja pehmeän tuntuinen ja paksu, tykkään =)

2 kommenttia:

  1. On pitänyt jo aiemmin käydä jättämässä tähänkin kommenttia, mutten ole vaan muistanut. Siis aivan ihanan näköinen hihatin! On sulla ollut vääntämistä noiden palmikkojen kanssa :). Teitkö apupuikon kanssa vai ilman?

    VastaaPoista
  2. Apupuikolla tein =D
    Ja ihka eka palmikko työ oli tämä. Eka piti pähkäillä että miten tehdään, mutta kyllä ses titten siitä. Iso työ oli joo, kun pituutta hihoille tuli =D
    Ja kiitos

    VastaaPoista