lauantai 1. toukokuuta 2010

Meidän pojat < 3


Iso M pyörällään. Tätä tykätään nykyään tehdä varsinkin kiveyksellä, kun osaa itse polkea.


Pikku M taas haluaa jo syödä itse. Näin saan hänet hyvin syömään. Tässä söi mansikkarahkaa ja sen on näköistäkin. Nyt ikää 1v 1kk ja omaa tahtoa riittää vaikka muille jakaa.


Imurointi on Pikku Mlle rakasta puuhaa. Tykkää kun jättää imurin päälle, että hän saa kanssa imuroida. Tulee edes yhdestä kohdasta puhdasta =DIso M käy seurakunnan kerhossa ja siellä vietettiin naamiaisia. Hän halusi olla Cowboy. Muita vaihtoehtoja oli susi, hirvi, käärme Buzz Lightyear (vai miten se kirjoitetaan), joten huh että suostui tähän. Itseasiassa halusin tän asun sillä, että sai ekan pyssynsä. Äiti ei ole ollenkaan ylpeä =( Mutta pyssy unohtui jo ajat sitten, että ei sitä edes tämän asun kanssa ollut (ei olisi saanut kuitenkaan kerhoon viedä, vaan autossa pitää). Ja ymmärtää, että toisia ei edes osoitella ja aseet ovat vain metsästys käyttöön. Mutta silti..Ja pitäähän se meidän tuoreinkin muistaa =D. Tässä 4D kuvaa hänestä rv 20+0. Peukku oli aina menossa suuhun. Aika kuluu siivillä, hyvä että edes muistan odottavani.

On tainnut tämä blogi hieman kuivua =( Ja kirjoittamanikin käsittelee enemmän lapsia ja vaatteita, kun ei ole ollut innostusta neuloa eikä ommella. Siskolle ompelin kyllä verhoja, mutta niistä ei ole nyt kuvaa..

Pihamaan laittoa olisi tänä kesänä luvassa, että voi olla ettei käsitöitä tule edes tehtyä. Myös pikku eteinen pitää alkaa remointoimaan. Näistäkin voisin laittaa kuvia =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti