maanantai 20. kesäkuuta 2011

Ihana kankaita ja niistä syntyneitä tuotoksia..

Pojille tekaisin caprihousuja. Eivät oikein meinaa osata niitä pitää. Keskimmäinen kiskoo niitä lahkeita kokoajan alemmaksi =D Niissä on lahkeissa ja vyötäröllä resorit.
(Pahoittelen huonoja kuvia, pojjat eivät yhtään tykänneet housujen kuvaamisesta. Keskimmäinenkin meinasi vaan istua joten tuo ainut kuva jossa housut näkyy =D )


Pienimmän housut on tehty apina trikoosta (ostettu kirpparilta), tosi pirteä väri. Sekä resorit on ruskeat.
Isomman housut on kierrätysmateriaalia, eli kirpparilta opstetut collegehousut ja vyötäröltä resorit lahkeisiin ja uutta mustaa resoria vyötärölle.
Myös siskon poika sai samanlaiset housut, mutta niistä ei ole kuvaa. Enkä vielä tiedä sopivuudestakaan.
Vielä pienimmälle pitää tehdä näitä =) Kirpparilta saaduista vaatteista ;D


Pussukka muffini kankaasta. Ostettu huuto.netistä. Sisällä pinkki puuvillakangas
Kun keksis vielä käyttöä =D


Tiskikoneapuri <3

2 kommenttia:

  1. Meillä kans Veetin lempipuuhaa on täyttää konetta. Hieman alkaa jo rassaan, kun se tulee heti rämpyttään niitä koreja, vaikka ois ihan toisella puolella taloa kun aukaisen luukun :) Kerran jopa heräs päikkäreiltä pihalla kun raotin luukkua. Hauska sattuma :D

    VastaaPoista
  2. =D
    Tänään olin oiekin fiksu ja annoin pojan tutkia astia kaappia,kun siellä on alahyllyllä vain muovisia kakkukupuja yms. ja itse koitin täyttää konetta. Noh kuitenkin homma päättyi siihen että lautanen meni rikki =/ Eli taidan jättää suosiolla tiskikoneen tyhjennyksen ja täytön näihin iltoihin kun lapset nukkuu.

    Poika menee nykyään koneen luo huutamaan että se pitäisi saada auki =D Ja nousee sit siihen luukulle, kun se on auki..

    VastaaPoista