tiistai 6. marraskuuta 2012

Hiphei hellurei =)

Pitkästä aikaa jos päivittelisi mitä on tullut tehtyä. Pääasiassa aika mennyt pienempiä käsitöitä tehden kekrimarkkinoita varten. Nyt kun ne on ohi niin pääsen käsiksi omiin ompeluksiin. Pojat kyselivätkin jo, että milloin äiti tekee heille vaatteita =D

Mm. tällaisia heijastimia tein markkinoille ja omille pojille. Hämähäkki heijastimia tuli kanssa tehtyä niistä kuva myöhemmin.


Tässä pojalle yökkäri. Koko 92/98 omat kaavat. Kangas on tosi iäksätä jo. Ostin pussin sellaisia retrokankaita edullisesti ja niistä pojille vaatteita siis =)
Yökkärit alkoi olla jo niin kulahtaineita ja reikäisiä että uusille on tarvetta pienimmällä pojalla.


Siskon tyttö täyttää pian vuoden ja hälle hauan ommella lahjan joten tänään jo aloittelin. Tällainen tunika. koko pitäisi olla 86cm mutta on varppina aika reilu =( Ainakin 92 kokoa. Pojalle joka on juuri siirtynyt 92cm vaatteisiin oli aika sopivahihoista ton resorin ansiosta ja pitkä helma.. saas nähdä voiko tota tyttö käyttää.
mietinnässä olisikin nyt että mitä tuon tunikan kaveriksi?? Legginssejä oon miettiny, että olisko ihan mustat joihin pepun kohdalle aplikoisi jotain kivaa, vaiko sopisiko ruskea? Mitä siihen aplikoisi?


Tämän päivän toinen pikatikki oli päiväuniaikaan minun ihka eka tekemäni body. Myylle siis tulee tämä kättöön. Monta virhettä tässä on mutta kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen.

Mutta eka tein pääntien näin:
eli eka ompelin toisen reunan resorista pääntielle kiinni ja sitten tikkasin kaksoisneulalla. Aina saan näin kauheen näköisen tuloksen siitä. YÖK! joten purin ja tein perinteisesti miten aina teen. Eli saumuroin molemmat resorin reunat kiinni pääntielle. Paras lopputulos tulee!

Tässä body kokonaisuudessaan:
mitä tykkäätte?

Nepparit meni väärinpäin, eli olisi pitänyt laittaa toisin päin nuo. vaan eihän ne sieltä näy =)


tässä käyttäjän päällä. Hieman iso vielä tosiaan kun "Myy" on niin kovin pieni vielä. Jännätään ensi viikkoon ollaanko viidessä kilossa =D Ikää siis 3kk silloin. Mutta hyvin voi pitää jo tai ainakin kohta vielä paremmin. Kiva body, tykkään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti