maanantai 3. joulukuuta 2012

Nyt paljastetaan mitä meillä on puuhasteltu ;D


Niin täällä teitä arvuuttelin, että mitähän se tuo mies rakentelloo.. Noh viikonloppuna Ikean keikan päätteeksi se rakennelma tuli valmiiksi:

Se on kolmikerrossänky =D Kaik kolome poikaa mahtuu hyvin nukkumaan ja huoneeseen jää tilaa muille kalusteille ja leikille

(psssttt. Kaksi kerrossänky olisi myynnissä...)Ommellu olen vaikka ja kuin. Myyjäisiin lähinnä. Niitä en jaksa postailla.

Tässä Herra 6vlle paita. Vaikka ei hän todellakaan vaatetta lisää tarvitsisi.
Pika pikaa eilen tekaisin muiden töiden ohessa. Mielissään oli ja päälle kouluun laittoi.


Kaava:
Hellun
Kangas: yksityiseltä ostettuja retrokankaita. Tumman sininen on ohuempaa kuin tuo vaaleampi. Vaalean sininen raita loppui kesken, ei siitä ei saanut kuin etukappaleen ja hihan.
Koko: noin 122/128


Herra 6v ei suostu käyttämään kauluria, ei kypärämyssyä ei tuubi huivia. Sain sitten suostuteltua että teen maastokuviokankaasta huivin. Takana tarrakiinnitys. Tämä ei oo mikään taidonnäyte. Eilen yönä äkkiä jotain kaavaa mallasin ja surrautin. Nimen omaan surrautin!! Virheitä on vaikka ja kuin mutta pakko oli vaan saada valmiiksi että pääsennukkuu ja poika saa aamusta huivin kaulaan. Pakkasta yli 20 astetta.
Kiinitys tarranauhallaHuomasin pakkasten alettua, että Herra 3v ei omaa yhtään paksumpaa hattua. Siispä hälle fleece pipon tekoon. Ja angry siihen. Minua kyllästyttää jo nämä angryt, vaan pojat eivät tunnu muita käyttävän jos niitä teen =(

3 kommenttia:

 1. Hieno on sänky! Meidän neidit ottivat viime viikonloppuna tuntumaa serkkujen kerrossänkyyn ja kuulemma haluaisivat samanlaisen. Ei vaan tyttöjen huoneeseen kerrossänky passaa kun on viistekatot ja korkeammat kohdat on kaapeilla tai ikkunoilla miehitetty.

  Kateellisena luen kuinka nopsaan surrauttelet tehdä vaatteita. Minullakin olisi yhä innostus, mutta aina jää vaan haaveilun asteelle kun toteutuksessa menisi kuitenkin niin kauan aikaa. Ja kun tuo neulominen on niin kivaa... :)

  VastaaPoista
 2. Oo, tosi hyvä sänky. Ehkä sitten joskus meilläkin on moiselle tarvetta. Ei nyt lähivuosina kuitenkaan :D

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Kerro ihmeessä miten kerrossänky on tehty! Koko (korkeus ja välit) jne.
  Täälläkin kaivattaisiin kolmoiskerrossänkyä :)
  Mutta omat aivot lyövät tyhjää, miten tuollaisen saa tehtyä että tulee tukeva ja mahtuu korkeuden puolesta huoneeseen.

  VastaaPoista