keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Paitoja Pehemiän kankaasta ja vähän muutakin


Pojalle paita Pehemiältä ostetusta PaaPii Submarines Orange, Single- kankaasta.Herra melkein 3v leikkii melilosvoa =D Eikä kauaa jaksanut kuvattavana olla. Meillä aina otokset tällaisia tilanne kuvia =D Aina nuama vänkyrällä ;D
Kaava on omani. Koko on 98 mutta aina nafti on jo. Tein senkokoisen minkä vaan kanaasta sain, mikä jäi yli tästä:Eli samasta kankaasta tein itselleni ihan ensimmäisenä paidan (teltan =D ) Tuli aika kiva. Koko on XL ja kaava on omani ihan peruspaita oikeestaan lyhyillä hihoilla.
Pahoittelen taas kuvien nurinkurisuutta ja muutenkin kuvakulmia, olen nykyään reissuleskenä aina viikot niin yksinään pitää kuvaamiset hoitaa =) Ei jaksa odottaa viikonloppuun.

Pehemiän kankailla jatketaan, eli tekasin tännään joustofrotee haaremihousut, koko 92-98. Tässä päällä mein melkein 3veellä. Nämä menikin heti kaupaksi =) Aika kivat, vaikken osaa itse noita haaremeita käyttää lapsilla teen niitä mielelläni, ovat nättejä.

kaava on omani

Meitä kohtasi suuri suru juhannuspäivänä. Rakas mummo nukkui pois =(
Tulevana perjantaina siis pukeudumme mustaan. Myylle piti saada hame tai mekko. Paita olikin jo aiemmin tehty ja se sopi vielä. Viime yönä tekaisin niin summassa kuin olla ja voi tän hameen ja tuli kyllä tosi kiva.
Kankaat ovat Hannan kankaasta, pitsi löyty kaapista.


Lepää rauhassa!


Farkkulätsä. Näitåä tullu tehtyä aika monta =)


Unirätti ja pehmopöllöt. Kiva idea vaikka lahjaksi =)
Ja tällaiset ihanuudet tuli eilen minua piristämään. On aika päheet ja sopiivat harrastukseeni

2 kommenttia:

 1. Olen pahoillani mummon poismenon johdosta. Upeita vaatteita olet ommellut! Ja nuo korvikset sopivat ompelijalle, kuin nappi paitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =)
   Noi korut oli ihan pakko saada, kun sopii teemaan =)

   Poista