tiistai 20. elokuuta 2013

Myy tänään 1v


Voi kauhistus, onko siitä j yksi vuosi, kun tuo pieni trinsessa meidän syliin tulla tupsahti <3 Niin on nopiaan mennyt aika. Tämä sekä ulkona vallitseva ilmasto kertoo siitä, että syksy on tulossa/tullut. Kohta onkin sitten talvi. Talvea varten olen suunnitellut pipoa ja nyt sain tehdä ekansellaisen asiakkaallekin =) Pohjana musta velour, kukka valkea velour keskellä pinkki nappi. Kukan paikkaa voi muuttaa niin, että kääntää vain pipoa ja kukkaa puolelta toiselle.



Näyttää ihan sille, että tämä voisi sopia minullekin. Voipi olla, että minun aika isoksikin muotoutunut pipo varasto saa talveksi lisäystä =D


Kännykkäpusseja on tullut toteutettua kanssa. Nykyään älypuhelimet ovat suhteellisen isoja ja ne on minusta ainakin todella hankalia taskussa, siksi on mukava saada pikku pussukka sille jossa kulkee mukavasti matkassa. Tässä yksi vaihtoehto:



Pehemiän ihanasta joustofroteesta haaremihousut. Tarkoitus oli tämä kangas käyttää Myyn kesäasuun, vaan en ehtinyt =( Eikä sille enää ole käyttöä. Toiset housut tein tilauksesta pienempänä ja pitemmillä resoreilla. Niistä kuvaa myöhemmin.



Nämä ei taas liity ompeluun eikä käsitöihin, tai ainakaan omaan tuotantoon millään tavalla. Käsityötä siinä mielessä, että käsin nämä on laitettu paikallisessa liikkeessä.
Nimittäin minulle tulee mittariin kuukauden kuluttua kolme ja nolla, eli 30. Halusin lahjoa ja hemmotella itseäni niin otin joku aika sitten ripsienpidennykset itselleni. Ai että minä tykkeen. Ovat aiva ihanat ja niin helepot. Ei oo tarvinnu sen koomin käyttää meikkejä.



1 kommentti: