sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Mini palasta perhosia mekko tytölle

Sattuipa niin, että naapuri kaupungin kangaskaupasta piti hakea yksivristä trikoota. Liike sijaitsee Pehemiän vieressä ja yllätyksekseni myös tästä liikkeestä löytyi palakankaina Pehemiän kankaita! =O
Niitä tietenkin piti hiplata.
Tämä perhos trikoo on ollut vähän kiikun ja kaakun, että olisiko minun mieleen vaiko ei. Mutta livenä on aivan upea kangas! Ihastuin siis tähän. Kävi vielä niin ihanasti, että palojen joukossa oli pieni pakanlopun pala, ehkä pipoon sopiva niin kangaskaupan täti antoi sen kylkijäisenä minulle. Aattelin pipoa, mutta kun en raaskinut! piti siis sommitella ja taiteilla pieni mekko. Eihän se täydellinen ole kun perhoset loppuu keskeltä mutta saatiinpahan korree perhos vaate kessään =)
Tämä sopisi minusta naisellekn todellahyvin tällaisena liivimekkona nimen omaan. Kun sopisi omallekin kropalle niin voisin itsellekin tehdä samis mekon =)


Toinen löytö oli paikalliselta kirpparilta verhokappa käytetty hinta 2€ siitä tuli Myylle kanssa mekko (mitenniinhullaantunutmekkoihinjoitaeivissiinvoikoskaanollaliikaa??!!)
Huomatkaa malli jota on äärimmäisen hankala kuvata =D
2 kommenttia: