sunnuntai 5. elokuuta 2012

Eilen tehtyä

Tein eilen keskimmäiselle pojalle paidan. Hitsi tuota aplikointia. Renkaat on surkeat =/ Koneessa ei oo säädöt kunnossa, enkä niitä osaa laittaa. Eilisen myöhäis illan ja tämän päivän ja illan piirsin kaavoja, leikkasin kankaita ja aloitin ompelemaankin nuorimman pojan jumpsuittia. Vaan eihän minulla ole taaskaan kaikkia tarvikkeita =/ Tekolistalla: * jumpsuit * keskimmäiselle hupputrikoo paita * Vanhimmalle hupputrikoo paita * Kummipojalle svetarihousut aplikoinnilla lahjaksi * Tilaus velourhousut Ja puuttuu vetoketjua, lankaa, kuminauhaa yms yms..

7 kommenttia:

 1. Ihana setti pikkuisella pojalle.

  VastaaPoista
 2. Hieno! Meidänkin poika varmaan tykkäisi tuollaisesta paidasta. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno paita ja applikointi ainakin näissä kuvissa! Mua rupee näitä sun päivityksiä lukiessa huolestuttaan kuinka ehdit lepäämään ennen uutta tulokasta..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanja! Olet kyllä aivan oikeassa. oikein havahduin nyt itsekin, että en ole pahemmin levännyt. Vaan eipä minua iltaisin ja öisin nukutakaan enää =/ Huono juttu.
   Minä olen sellainen, että kun jotain keksin niin se pitäisi saada just nyt heti! Ja nyt on nämä ompelut mitä olen kehitellyt, suorastaan pakkomielle vaikka ompelu on minulle todella rentouttavaa. Ehkä tässä painaa se, että tiedän/pelkään kun vauva syntyy ei minulla ole enää aikaa ollenkaan ommella jos sama kaava toistuu kuin edellisten kohdalla.. Vauva huutaa hulluna kokoajan eikä nuku eikä muut kelpaa kuin äiti ja tississä roikutaan.. Siksi pitää muka nyt painaa kaikki tehdä.
   Vaan tänään päätin, etten ainakaan yötä ompele =D Sain yhden huppupaidan valmiiksi, niin nyt riittää tältä päivältä. Odottelen rauhassa kuminauhoja =D

   Poista
 4. Ihanan iloisen värinen! Tiedän muutamankin pienen pojan, jotka olisivat enemmän kuin ihastuksissaan tuollaisesta paidasta.

  VastaaPoista
 5. Kiva! Meidänkin pojalle kyllä lepaisi :)

  VastaaPoista