lauantai 4. elokuuta 2012

Siskon tyttö saa taas paidan

Siskon tytölle tein aiemmin täällä postatun paidan. Tykkäsi äiti ja kai tyttökin ilmeestä päätellen =D Vaan toivomus tuli vielä, että mansikka! Heillä on mansikka tila. En tiedämiksi en aiemmin keksinyt sitä. Mustan trikoon valitsin, koska siinänäkyy mielestäni paremmin mansikka. Ei löytynyt punaista imelää väriä mansikkaan, niin laitoin tätä pinkkiä. Tähän paitaan olen lähes tyytyväinen. Koskaan ole ollut tuotokseeni näin tyytyväinen, nytkin tosin 98%sti, muta kuitenkin. Helman ompelin kaksoisneulalla ja käänsin kaksinkerroin reunan enkä venyttänyt niin nyt ei varmaan käänny niinkuin minun paidoilla on ollut tapana =/ Naapuri kaupungissa käydessä sain ostettua kaksoisneulan hävinneen tilalle.
Täällä täällä ja täälläpuhetta projektistani kerrossängyn maalaus. Noh maalattua tuli, vaan OE-palstalta sain idean verhotankoon ala sänkyyn, jotta pojat saavat leikkiä majaa ilman että pitää aina olla virittelemässä lakanaa eteen =D Tällainen tuli:
Kangas on Ikeasta ja sitä jäi sopivasti yli verhosta niin tekaisin siitä tän verhon sänkyyn. Tarkoitus on yläsänkyynkin tehdä verho,kunhan sänky siityy rempan aikaan oikeaan kohtaansa, eli toiselle seinälle. Verhotangot on ostettu FB kirppiksen kautta ja hain naapuri kaupungista sen/ne, kun toinen vielä odottaa käyttöä. Pitäähän se tämäkin esitellä! The tissis nro 2. Nyt onnistui! Ainut miinus, että olisi pitänyt vissiin lyhyempi kaitale laittaa pääntielle. Hieman aion seuraavaan versioon kiristää etumusta, eli enemmän ristiin kappaleet. Taidan uskaltautua tekemään jo seuraavan pinkistä pilvitrikoosta. Tässä kankaat on uusiokäytössä. Ostin kirppikseltä eurolla hameen ja etu sekä takaosaan käytin jotain ohkaista trikoota. Kotipaitana menee tämäkin =)

4 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea tuo verhotanko!!

  Tuo vaan töihin se laukun kaava, jos ei siis tule mitään ylimääräistä vaivaa. Jokos vauva on ilmoitellut haluavansa jo syntyä? ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja ompeluksia ja hienosti toteutettu verhotanko systeemi kerrossängyssä!

  VastaaPoista
 3. Minustakin tuo on aivan huippu idea =D
  Maikki: minä tuon sen kaavan, ei ole vaivaa =) Katsotaan milloin tulen sitten. Kyllähän minua on supistanu. Viimein torstaina pakkasin sairaalakassin ja tässä pikkuhiljaa valinnut kotiutumisvaatteita. Hoitotasokin pitäisi kiinnittää, toin sen jopa alas. Kaukalo pitäis kanssa koklata autoon.. Ei kait tässä kiire ole =D Tänään 39+2

  VastaaPoista
 4. Hienoja ja tuo verho kerrossängyssä on kyllä hyvä idea. :)

  VastaaPoista