tiistai 3. marraskuuta 2009

Jotain valmiinakin

Kovasti olen puurtanut käsitöiden parissa. Silti tuntuu että kaikki ihan kesken.

Siskolle neuloin samanlaisen hatun kuin aiemmin kuvassa turkoosina itselleni neulottu, eli mohair-langasta pitsineulehattu. Tosin eri värisenä vain =)

Miehen kummitytölle on myös samanlainen hattu himppua vaille valmiina ja pitsihuivi tuloillaan. Kuvaa niistä myöhemmin.

Tänään tuli kankaat postitse ja tuolit saivat jo uuden päällysteen:
Vasemmalla kuvassa tuolit ennen ja oikealla miltä ne näyttävät nyt! Kangas on siis mustaa vahapinnoitettua kangasta. Sopii tosi hyvin tähän tarkoitukseen ja maksoi vain 5,90€/metri. 2metriä tilasin ja siitä jäi sopivat suikaleet yli, jotta voin päällystää vaikka syöttöruolin pehmusteen samalla värillä=)

Joulukortti askartelut piti kanssa aloittaa eilen. Esikon kanssa niitä ollaan väkrätty. Eihän ne kukkasia ole, mutta onpahan yhdessä pojan kanssa tehty
Kiva,kun mulla ei ole kameraa muualla kuin kännykässä, niin kuvan laatu on heikkoa =/ Pahoittelen. Kamera on takuu huollossa, toivottavasti korjaantuu..

Äsken leikkasin fleece kankaan joka pitäisi ommella ja sit leikkuun alle trikoo kangas ja näistähän pitäisi syntyä pienimmälle pojalle vaunu-ja autoilupuku. Saas nähdä kuinka kauan sit tota ehtii pitää..

Ainiin ja miehelle tarkoitettu huivi on neulottu, mutta koitin siihen kuviota kuivahuovuttaa. Ei tullu hyvä siitä kuviosta ei. En saa neulalla sitä tasaiseksi. Pitää koittaa veden ja saippuan avulla?
Miehelle lapaset kanssa aloitettu.Pitää varmaan purkaa,kun kuvio ei ole hyvä. Liian pieni kuvio siis ja mulla TAAS liian kireellä langat siellä takana. Raah!

1 kommentti:

  1. Oletpas ollut ahkerana, joulukortitikin valmiina jo!

    Ja tuolinpäällisetkin vaikuttavat hienoilta!

    Käyppäs kurkkaamassa blogissani, sieltä löytyy jotain sinulle ;D

    VastaaPoista