maanantai 16. heinäkuuta 2012

Blogataanpas valmistuneet =)

Eli tässä jo jonkun päivän valmiina olleet blogattavana ;D Pienin sai kuin saikin paitansa. Halusin ehdottomasti hänelle hihat punaisesta trikoosta tuohon kalastava nalle kankaaseen =) En viitsinyt tilata erikseen sitä, mutta onneksi keksin että minulla on omia trikoopaitoja kaapissa joita en pidä niin leikkelin ne uusiokäyttöön. Ihan ei väri natsaa niinkuin olisin halunnut, mutta ei tää huono ole =D Näissä raglanhihaisissa paidoissa kaava on joku ottobren kaava, jonka olen saanut Nauravan napin Lauralta aikoinaan. Olen sitä muokannut meidän pojille sopiviksi =)
Pieni mies syyskokonaisuudessaan =D Housut ovat mustaa velouria, jota pieni pieni pala vielä löytyi ja kun siskon ehdottomana halusin pitkät resorit lahkeisiin niin se riittikin mainiosti. Nyt pysyy housut vaipattomuutta harjoittelevalla pojalla jalassa eikä resorit luisu jalan alle. Aplikoin kuvaksi pirteän keltaisen lentokoneen. Minusta oikein onnistunut kokonaisuus. Housujen kaava on omani.
Tässä toiset housut. Tällaiset "piti jotain tehdä tästä kankaasta". Kangas taitaa oikeasti olla verhoa =D Sama kaava kuin veloureissakin. Lahkeet kuminauhalla, tasku toisessa lahkeessa ja toiseen ompelin tähden, en aplikoinut vaan ompelin reunat. Psst.. pahoittelen kauheaa kaaosta mallin takana. Pyykit ei kuiva ei sitten millään ja kun meitä on iso lauma (likaisia poikia ;D ) niin pyykkiä pitäisi pestä joka päivä.
Tässä vielä kokonaisuus ilman mallia. Minulla alkoi nyt lapsivapaa ilta ja yö ja huomennakin hetken yksinäni!! Jeejee. tätä ei kovin usein tapahdu ja nyt pitää nauttia. Toisinsanoen tehdä niin paljon kuin vaan ehdin hommia joita ei lasten kanssa voi tehdä ja ommella =D Kohta meillä on vauva ja sit en saa mitään tehtyä.. Lapsivapaa kun on niin piti poiketa kaupan kautta:
Näillä eväillä jaksaa hyökätä tämän projektin kimppuun:
Nimittäin poikien kerrossänky. Haluan sen sittenkin valkeaksi =D minä joka en valkeasta tykkää!!! olen maalannut yhden äitiltäni saadun lipaston valkeaksi ja pojan jatkettavasänky (joka odottaa että siirtäisin pienen miehen siihen nukkumaan) maalasin myös valkeaksi. Nyt on kerrossängyn aika. Tämä oikeastaan oli se syy miksi halusin pojat yöhoitoon. Ja ompelu ;D Mutta nyt maalaamaan ja tulosta laittelen näkyville kunhan sitä syntyy..

4 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita, ja herkut, nam! laitahan lastenhuoneen ovi kiinni ja nauti =) Ei toi ees näytä pahalta! lattiakin näkyy =)

  VastaaPoista
 2. Ihania ompeluksia taasen :). Nautiskelehan omasta ajasta!

  VastaaPoista
 3. Koitan ehtiä nauttimaankin =)
  Ja kiitos

  VastaaPoista