lauantai 21. heinäkuuta 2012

Ero ja uusi tuttavuus ;D

Minulle on tullut ero... nimittäin ompelukoneeseen ja saumuriin. Ne riiviöt meinaavat sanoa sopimuksensa irti. Miehen kanssa tehty suuri työ ja putsailtu ja ihmetelty niitä. Noh toimii ne nyt joten kuten. Koitan jos niitten kanssa sinnittelisi vielä pari viikkoa ja saisin nämä muutamat ompelut vielä tehtyä. Sitten veisin ne kunnon huoltoon enhän kuitenkaan ehdi enää vauvan synnyttyä ommella. Ainakaan hetkeen ja jos huonosti käy niin pitkään hetkeen. Meidän lapsilla kun on ollut riesana refluksia ja jokaisen seuraavan kohdalla aina astetta pahempana versiona. Viimeisin oli jo todella kammottava kokemus, joka vieläkin meitä kiusaa... Mutta asiaan. Olen saanut facebook oe-ryhmästä tissiksen kaavan jo jonkin aikaa sitten, vaan vasta nyt olen siihen käsiksi ehtinyt. Koko on xl ja on muuten iso. Ja kangas jonka käytin testiversioon on huono =( On sellaista neulosta ei jämäkkää. venyy ja venyy ja venyy.. Ja tässä surkeaakin surkeampi lopputulos. Vielä koitan fiksailla tätä, jos saisin tuon etumuksen hyväksi että voisi edes kotona käyttää..
Tässä muita tuotoksiani, joita nyt olen tehnyt. Nämä lähti myyntiin kirppikselle, jos saisi vähän rahatilannetta korjattua =D
Ja nyt esittelen uuden tuttavuuden.
Ihka ekaa kertaa sain käsiini oman Ottobrelehden. Eilen shoppailu reissullahan se löytyi ihan Prismasta!! JEeeejee! Ja on kyllä niin huippu lehti. Tuhlannut olen kesällä kahteen sk-lehteen ja ne olleet pettymyksiä. Tässä on lehti mun makuun! Pitää tilata tätä pieni jakso kunhan eka äippäraha tulee =) Tää on vain lapsille, mutta hyvä niin. Erikseen voin tilata sitten aikuiselle. SK-lehdessä ei lapsille oikein oo mitään minusta. Tässä lehden sivuja, joista varppina tulen ompelemaan! Tästä omille pojille:
Ja tässä vähän isommalle, niin kummipojalle tulee ainakin housut! Ja aplikoinniksi jotain 8v sopivaa. Miettinyt olen suomileijonaa, vaan nähtäväksi jää onko liian vaativa minulle. Kaikki vinkit kelpaa!!
Myös tästä lehdestä löytyy suoraa jumpsuitin kaavat sekä vauvalle, että kolmannelle pojallemme! Olin valmistautunut muokkaamaan ja muokkaamaan vanhaa sk-lehden kaavaa. Taidan laittaa myyntiin nuo sk-lehdet, parhaimmat vain säilytän.
Tilasin viikko pari takaperin kvksta kankaita ja minulle sattui mustaan trikoo kankaaseen reikä (noissa aiemmin tekemissäni capreissa se reikä on, vaan sen koitin peittää..) ja reklamoin siitä. Sain hyvitykseksi kaikki nämä:
Olisko 30cm pätkät apinatrikoota ja kärpässieni trikoota. pilvitrikoota on ehkä 40cm. siinä toisessa reunassa punaista jälkee vähän, mutta paljon siitä voi käyttääkin =)

6 kommenttia:

 1. Tuossa uudessa ottobressä oli kyllä monta hyvää kaavaa!

  VastaaPoista
 2. nyt ei kun uutta tisistä kokeilemaan ja hienoja nuo myyntiin lähteneet ompelukset myös!

  VastaaPoista
 3. Ottobre on kyllä hyvä lehti. :) Tykkään myös siitä naistenlehdestä, siinä on hyvin kokojakin kun vertaa sk:n malleihin. Ja enemmän kivoja, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 4. Minulla on kolme Ottobrea ja ajattelin pärjääväni niillä, mutta tuo uusin on kyllä varmaan pakko vielä ostaa, kun siinä tuntuu olevan niin hyviä ohjeita.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää jo testiversiokin. Mä en oo kans vielä saanu tehtyä ku yhden version, ja toiseen pitäis jotain muutoksia osata tehdä...

  VastaaPoista
 6. Tämä Ottobre on kyllä aivan huippu! Pullollansa tosi kivaoja peruskaavoja, itse ainakin totesin, etten oikeastaan muuta tarvitsekaan :). Ajattelin toteuttaa (tai ainakin yrittää toteuttaa ;)) tytöille ainakin legginssit, raglanpuserot ja jtain mekkosta voisi yrittää myös. Sitten joskus, kun olisi aikaa... :)

  VastaaPoista