lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kesä

Käytiin torstaina Särkänniemessä päivän reissu heittämässä. Pojat innolla odottivat Angrybirds maata. Keskiviikkona heille piti sitten angry lippikset tehdä. Kaava on omani. IHan hyvät noista tuli =) Iloiset ja mielestäni nämä on kauniimmat mitä ne kaupassa nyt myynnissä oelvat lippikset. Sukkia pojat toivovat kanssa AngryBirdina, vielä jäi kauppaan ne olivat niin suolaisen hintaiset. Tässä ollaan matkaan lähdössä ja vähän näkyy lippiksiäkin. Isommalle tein limestä tähtitrikoosta + musta Angry. Keskimmäiselle mustata pilvitrikoosta ja m ustalla Angryllä. Pienimmälle en tehnyt. Trikoo kankaat on kestovaippakauppa.comista.
Matkasta lisää kuvia myöhemmin, kunhan saan omasta ja miehen kännykästä kuvat siirrettyä koneelle. Tällä kertaa muistin kameran jamuistin lisäpatterit, mutta kamera jäi kuitenkin autoon ja huomasin sen kun olimme linja-autolla parkkipaikalta ajaneet Särkänniemen alueelle =D Tänään uhmasimme säätä ja käsittelimme pilvien pyöriessä päällä uhkaavasti terassin. Nyt on maalattu puuöljyllä ruskeaksi ja kaiteet vielä maalataan valkeaksi (eivät ole kuvassa, koska ovat vasta autotallissa tekeillä) ja kiinnitetään ne paikoilleen. Meillä on sellainen pitkä vanha pöytä tuolla ollu punainen väriltään niin sekin maalataan valkeaksi ja ostan ihan tympeesti mutta mielestäni käytännöllisemmin valkeat muovi tuolit tuohon. Ihanaa! Saadaan terassikin kuntoon.
Pihaan ollaan pihakiveystä taas jatkettu. Vielä hyvin lohduton näky, kun ei ole nurmea välialueella. Johan tuo on aikakin saada piha valmiiksi. Tässä asuttu vuodesta 2005 =D Syynä näin pitkään projektiin on se, että välissä teimme tuon ison autotallin ja olemme kaikki tehneet niin ettei ole tarvinnut ottaa lisälainaa. Vain talolainaa olemme maksaneet ja aika vähänhän sitäkin on. Pitkää pinnaa vain vaatii jota minulla ei oikein ole.
Toinen meidän kissaveljeksistämme. Oivia hiirenpyytäjiä. Tässä Tupu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti