tiistai 17. heinäkuuta 2012

Lapsivapaa ohi!

Ja tässä tulosta lisää. Ei sitä kauheana ehdi tehdä vaikkei syökään eikä liioin laita ruokoo =D Vaan tein itselle tällaiset joogacaprit tai mitkä lie. SKlehdestä kaava jota kavensin huuurjana ja muokkailin mieleisekseni. Vähän niinko Me&i vastaavat ovat. Mutta silti nämä jäi isoksi =( Raskauden jäläkeen ei tod pysy jalassa. Vielä joudun ratkomaan lahkeen resorit kun haluan niistä kireämmät:
Kaava on SKL 1/12 joogahousut nimellä. Minä tein tosi pienellä koolla kaavat. koko taisi olla 38 osassa kohtaa jopa 34, ja silti kavensin kauttaaltaan kaavojen reunasta 2cm joka puolelta. Ja tällainen tuli kerrossängystä:
Vielä pitää siivota poikien huoneesta lehdet sun muut ja laittaa patjat paikoilleen. Yöllä pääseevät siihen nukkumaan. Vaikkei paljoa ollut maalattavaa pintaa niin kauhia urakka oli. Kolmeen kertaan on maalattu. Vielä olisi voinut neljänteenkin kertaan maalata vaan luovutin, ei jaksanu enää. Paljoa ei tosiaan ehtinyt tekemään vaikka suunnitelmia olisi kuinka. Tänään kuitenkin piirsin kaavojakin valmiiksi, omaan fleecetakkiin mm. Myös OE_tissistä aloitin. Ei taida kauhian hyvä tulla, vaan kokkeillaan. Seuraavaan parempi =)

23 kommenttia:

 1. Kivan näköinen tuli poikien kerrossängystä!

  Selasin postauksiasi taaksepäin, ja yritin klikata sitä pikkumekon ilmaisohjetta auki, vaan eihän se auennutkaan :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://doc-00-5g-docsviewer.googleusercontent.com/viewer/securedownload/0332g46kcmdrf9tca45bg4nu05fihd3g/14s6t193ucfd08uj0aov4svs76mkpoqg/1342548900000/ZXhwbG9yZXI=/AGZ5hq_6qpXwqc4-ioyXAyImghIc/MEJ3OW9MbldralZNWVZIQnhieTFWVjI5eFZuTQ==?chan=EQAAAInmfRc8hkHITv3HqcTpM5rRbAOx1kCMBqnRUfeLUnjy&docid=e7353c3b382e2227d0323a8433291c1c|33a7dec06de64c33a7ddea113915a548&hash=rh2iua78vkgf6g73j2ps54c7prpgfhdo&nonce=qfni4mbsiajhs&sec=AHSqidbHE7sOQ9c8GyvjvnGrc00L36JPfClvgc06cMUdXPAWwbjCQexb_GGSZFK7cq1kpEKSEPUW&a=gp&filename=racerbackdress2.pdf&user=AGZ5hq_6qpXwqc4-ioyXAyImghIc

   Poista
 2. toi on suoraa kopioitu kun oon avannu tuon sivun. Jos ei vaan aukia, niin minä vaikka tulostan sulle sen =)

  VastaaPoista
 3. Jos jaksat kaivaa niin mistä SK lehdestä nuo joogacaprit on? Ja kyllä kannatti nähdä vaivaa tuon kerrossängyn maalaamisessa, omaa silmää ainakin miellyttää enemmän tuo valkoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toki =) Ei tarvinnu edes kaivella. Eilen vaan niin väsynyt. Kai alkaa jo uupua jos jotain isompaa tekee ja hemppa oli laskenut niin alas, ettei ikinä oo niin alhainen ollu =/ Mulla on tavallisesti hyvät veret
   Mutta asiaan, lehti on SKL 1/12
   Sieltä joogahousu kaava. Mutta on tooodella leveä. Piirsin muistaakseni koossa 38 ja osan otin 34koossakin ja silti pienenkin kauttaaltaan 2cm jokaisesta reunasta ja silti jäi isoksi, että olisi voinut olla vielä napakampi, mutta ihan ok jo näin. Nuo vyötärö ja lahje kaitaleet olen sit itse pähkäily ja ottanu kankaasta. Lahkeen resorit pitää kaventaa hieman. Ja kun vauva syntyy niin pitää kaventaa tuota vyötäröökin, jos meinaan käyttää näitä. Mutta mahan kanssa hyvät

   Poista
 4. Ihanat caprit :) pitäs itelleki tehä tollaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli tosi helppo ommella =) Äkkiä tuli valmiiksi

   Poista
 5. Mulla on kans ollu itelle listalla jo pitkään noi joogahousut mut en vaan oo saanu aikaseks. Ja ihana sänky!

  VastaaPoista
 6. Hienot caprit!! Tuo hyvä malli. Ja kerrossängystähän tuli tosi kiva :)

  VastaaPoista
 7. tosi kiva sänky on ainakin. millä maalilla maalasit? poistitko alla olevan maalin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalasin Teknoksen Biora maalilla. Tosi ätäkkiä evästä. Sillä maalattiin meidän kodarin kolibri seinää kun ollaan remppaa samalla meidän taloon tekemässä (siis pintaremonttia, kun aloin jo kyllästyä =D Valmistunut talo 2005)
   Oon tällä maalilla maalannut yhden vanhan lipaston ja pojan jatkettavan sängynkin (molemmat puun värisiä).
   Pikkasen kun hioo entistä lakkaa pois, niin hyvä tulee. Mutta tosiasiahan on, että maalata saa useampaan kertaan, kun puu vaan kuultaa läpi.

   Poista
 8. Hienot joogahousut, mullakin ollu nuo to-do listalla, kunhan sais vaan tehtyä. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos. Noi kyllä onnistui tosi hyvin =) Pitää tehdä pienemmät kunhan jakautuu.
  Kangas on kvksta tilattu musta trikoo. En saanut sommiteltua ihan niin ettei olisi kankaassa ollut reikä tullut housuihin, mutta paikkailin sen niin ettei sitä huomaa. On lahkeen sisäsauman lähettyvillä

  VastaaPoista
 10. Hienot caprit! Tällaisia tarviskin kotihousuiksi ja jumppaan (joo, joo... kun saiskin mentyä jumppaan, mutta ainahan sitä voi haaveilla... ;) ).

  VastaaPoista
 11. Hyvän näkköiset caprit. Tuollaisia tarvitsisi itsekkkin

  VastaaPoista
 12. Oih mäkin tarviisin tuollaisia capreja! Tosi kivann näköiset. :)

  VastaaPoista
 13. Lapsi- ja miesvapaat on parhaaita. Mäkin tuskin syön silloin ja koneet surisee ja puikot kolisee. Mukavan housut

  VastaaPoista
 14. Mikä on lapsivapaa?! Hm lapset nukkuu niin tämä mamma pääsee hyvällä säkää ompelemaan ilman lapsia.. Joogahousut näyttävät kivoilta.. Voiis itsellekkin tehdä vastaavat.. Ohjetta kattoin ku lehti ilmestyi et vois tehdä mut ei oo vaan saanut aikaiseksi.. Ja sänkykin näyttää hyvältä.. ;)

  VastaaPoista
 15. Ei oo kovin usein minullakaan tällaista luksusta.Kerran vuodessa. muutoin näin puolille öin ja yli ompelen.. Aamulla seiskalta ylös. =D

  VastaaPoista
 16. Minullakin on ollut nuo housut to do -listalla jo iäisyyden ja tuota kokoa olen miettinyt kovasti. Vaikutti nimittäin hirvittävän isolta mallilta... joten pitääpä varautua kaventamaan reilusti, jos joskus saan aikaiseksi toteuttaa! Nuo sinun housusi vaikuttavat oikein kivoilta :)

  VastaaPoista
 17. Se kaava oli ehken sellainen, että lahkeiden pitää olla pussit oikeen kunnolla. Itse en sellaisista tykkää. Voisikohan tällaiset housut toteuttaa paremmin leggareiden kaavalla, laittais vähän enemmän väljyyttä lahkeisiin. Mä rakastan noita lahjeresoreita, eikä ne oo ees resoria vaan samaa trikoota kuin muukin housuissa. Pysyy napakasti.

  VastaaPoista
 18. Sulla on pirteä blokipohja! :D Tykkään ja lapsivapaa loppu täälläkin...

  VastaaPoista