maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tänään on tullut ommeltua

Tänään olen tosiaan ommellut. Voi lapsi rukat. Vaan olivat niin kiukkuja jokainen tästä kuumuudesta varmaan, että pienin nukkumaan ja isommat filmin ääreen, wiiuuh äiti ompelemaan =D Tässä vauvalle nyt se jumpsuit johonka pyysin edellisessä postauksessa mielipiteitä =) Tuli ihan kiva, saa nähdä vastaako kokoaan.. On siis uusimmasta OB-lehdestä vauvan jumpsuit, koko 56, vaan hieman pituutta lisäsin lahkeisiin ja hihoihin. Ohutta vaaleanpunaista collegea, hupussa vuorena ja lahkeen-sekä hihansuissa sienitrikoota kvksta. Resori vetoketjukujalla sekä hupunreunassa on muistaakseni tilattu kangastukusta.. Vetoketju löytyi omasta takaa, kun olin niitä joskus kirpparilta hampstrannut.
Myös pari pientä pipoa vauvalle tein. Kaava oma.
Ja pakko myöntää, että kesä taisi nyt tulla. Jätin siis tänään syysompeleet ja tein pojalle lyhythihaisen paidan. Aika pitkä tuli. Ei ole vielä sovittanut. Kaava on sama mikä kaikissa poikieni paidoissa, saanut sen olen. Muokannut vain hoikalle. Tässä taitaa olla 116cm koko, pitäisi muistaa ehdottomasti piirtää isommalle pojalle isompi koko jo! Tätä voi käyttää nyt ja talvella koulussa jumppatunnilla.
Siskon tytölle paita. Sisko toivoi paitaa hälle ja sain itse päättää aplikoinnin. En tiedä onko sopiva. Kaava on täsmälleen sama kuin tässä paidassa, sama kokokin. Vaikka tyttö käyttää nyt ehken 80cm vaatetta, mutta tuo vaikuttaa reilulta.. Pituutta lisäsin. Nyt en tehnyt koriste kuminauharypytystä etukappaleeseen. Paidan trikoo on kvksta. Aplikoinnissa paloja mun jemmasta. Pinkki trikoo on ihana <3 Mutta en ihan tiedä tuosta aplikoinnista
Ja kesään liittyvää tämäkin =D Nuorimmaiselle tein sortsit. Kun hänellä ei sellaisia ihania siistejä oikein ole. Saa nähdä joudunko tuota resoria pienentämään.. Näyttää väljälle =/ Näillä tollaiset pysy jalassa..
Jos tänään jaksaa, niin alan leikkelee uuteen tissikseen paloja...

9 kommenttia:

  1. Kopteripaita on tosi kiva. Mulla on kaapissa samaa kangasta turkooseilla koptereilla ja meinasin jo myydä pois, kun se ei oikein iskekään. Taidampa sittenkin ommella siitä pojille paidat.

    VastaaPoista
  2. Jumpsuitista tuli hieno! Oot ollu niin ahkera! Mulla noidenompeluun menis ainakin kolme päivää..

    VastaaPoista
  3. Ihana jumpsuitti. Toi kuviollinen trikoo sopiikin hyvin tuohon.

    VastaaPoista
  4. Ihana tuli tuosta jumpsuitista sieniresoreineen! Siis oikeastiko surauttelit nuo kaikki yhden leffan/päiväunien aikana?! Mulla menisi noiden suunnitteluun ja toteutukseen varmaan koko kesä :)

    VastaaPoista
  5. Hienoja kaikki. Nuo pipot sai kyllä hymyilemään, ihanan pieniä :D

    VastaaPoista